– Δωρεάν μεταφορικά παραγγελίες άνω των 19€ –

VAPTIO AIRGO

Light. Elegant.

47,50 €
SKU
0320

Το AirGo της Vaptio είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο, τύπου pod system, στον κόσμο. Τόσο μικρό, αλλά τόσο ισχυρό.

Η μοναδική του θήκη μεταφοράς και επαναφόρτισης κρατάει τα pods καθαρά και τα προστατεύει απόλυτα από σκόνη και μικρόβια.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x AirGo Θήκη Φόρτισης
1 x AirGo Μπαταρία
2 x AirGo Pods
1 x Kαλώδιο Type-C
Οδηγίες χρήσης

Διαθέσιμο για γρήγορη παράδοση, μέσα σε 2 ώρες!
Η υπηρεσία Nobacco Speedy είναι διαθέσιμη Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00 - 17:00, για συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας.
Μάθε περισσότερα εδώ.

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Πιο κομψό από ποτέ

 

Το AirGo της Vaptio είναι μια καλαίσθητη συσκευή ατμίσματος τύπου pod, σχεδιασμένη για ευκολία χρήσης, εργονομία και εκπληκτική απόδοση.

 

Δε διαθέτει κουμπιά και ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή, ενώ διαθέτει θήκη φόρτισης, με θέση για ένα επιπλέον pod.

 

Με ιδανικά μικρό μέγεθος και βάρος, είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα διακριτικό, αλλά αποδοτικό, ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Συσκευη AirGo και Ατμοποιητής

 

Η συσκευή AirGo δεν διαθέτει κουμπιά και ενεργοποιείται αυτόματα με κάθε εισπνοή, ενώ το κάθε pod έχει χωρητικότητα υγρού 1.5ml και αντίσταση 1.0Ω, με οργανικό βαμβάκι και «τσιγαρίσια» εισπνοή (MTL vaping), για εξαιρετική απόδοση γεύσης και πλούσιο ατμό.

 

Η αναπλήρωση υγρού γίνεται εξαιρετικά εύκολα, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το pod από τη συσκευή και να το γεμίσετε από την τάπα στο πλάι.

 

Επιπλέον, με τον ειδικό leak-free σχεδιασμό του pod δε χρειάζεται να ανησυχείτε για διαρροές υγρού αναπλήρωσης από το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.

Θήκη μεταφοράς και φόρτισης

 

Το AirGo διαθέτει μια μοναδική θήκη μεταφοράς και επαναφόρτισης, για να το προστατεύεται από σκόνη και μικρόβια κατά τη μεταφορά και μην ξεμείνετε από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για χαμηλό βάρος, μέγιστη ανθεκτικότητα και εξαιρετική αίσθηση στο χέρι.

 

Τέλος, πέραν της θέσης φόρτισης της συσκευής, διαθέτει θέση για extra pod, για να μπορείτε να απολαμβάνετε διαφορετικές γεύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτονομία και φόρτιση

 

Το Airgo προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 80mAh, με τη θήκη φόρτισης να είναι εξοπλισμένη με μπαταρία χωρητικότητας 700mAh.

 

Με μόλις 5 λεπτά φόρτισης, το AirGo μπορεί να προσφέρει 15-20 εισπνοές.

Η θήκη επαναφόρτισης μπορεί να φορτίσει πλήρως το AirGo τουλάχιστον 7 φορές. Τώρα δεν έχετε καμία ανησυχία για τη μπαταρία της συσκευής σας για όλη την ημέρα!

 

Ταυτόχρονα, οι φωτεινές ενδείξεις σας ενημερώνουν για το επίπεδο μπαταρίας της θήκης καθώς και για τη φόρτιση της μπαταρίας AirGo.

3 Μοναδικά Χρώματα

 

Το Vaptio AirGo κυκλοφορεί σε 3 εντυπωσιακά χρώματα, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
 
Επιλέξτε ανάμεσα στο 
μπλε, το γκρι και το λευκό, αποκτώντας μια συσκευή που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις VAPTIO: 64.4 x 20.6 x 10.3mm PCC: 73.2 x 50 x 24.2mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 1.5ml
Ισχύς Εξόδου 11W
Ενσωματωμένη Μπαταρία Χωρητικότητα μπαταρίας VAPTIO: 80 mAh Χωρητικότητα μπαταρίας PCC: 700 mAh
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή, αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία.
Μαγνητικός ατμοποιητής Πολύ εύκολο σύστημα αλλαγής ατμοποιητή χρησιμοποιώντας μαγνητική σύνδεση
Διαθέσιμα Χρώματα Μπλε, Γκρι, Λευκό

Η μπαταρίας της συσκευής καλύπτεται από εγγύηση 1 μήνα και η θήκη επαναφόρτισης από εγγύηση 3 μηνών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 16mAh από την ονομαστική των 80mAh για τη μπαταρία του Vaprio AirGo και 140mAh από την ονομαστική των 700mAh για αυτή της θήκης επαναφόρτισης.
Φόρτωση...
Please wait...