NOBAHITO
Το πρώτο ηλεκτρονικό πούρο μιας χρήσης από την NOBACCO. Μια νέα, εναλλακτική πρόταση στο παραδοσιακό κάπνισμα των πούρων. Πρόκειται για ένα αυθεντικό πούρο τόσο στην υφή όσο και στην εμφάνιση, με εξαιρετική γεύση κουβανέζικου πούρου που έχει ήδη φανατικούς οπαδούς. Ακόμα και κάποιος γνώστης και λάτρης των πούρων δύσκολα θα διακρίνει την διαφορά με ένα αληθινό.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
12,10 €

Σύντομα διαθέσιμο

 nobahito

 

Το Nobahito είναι το πρώτο ηλεκτρονικό πούρο μιας χρήσης από την NOBACCO.

Πιστός συνοδός κάθε μικρής και μεγάλης χαράς, κάθε σημαντικής στιγμής...
Είναι παρών σε γιορτές, εκδηλώσεις, στα πάρτι το βράδυ της πρωτοχρονιάς, στην άφιξη ενός νέου μέλους της οικογένειας, στις νίκες της αγαπημένης ομάδας αλλά και στις απλές, αγαπημένες συνήθειες όπως τα ήσυχα απογεύματα που χαλαρώνει κανείς στην άνετη πολυθρόνα του και απλά απολαμβάνει τη στιγμή...
Εξάλλου, ποιος χρειάζεται μια δικαιολογία για να απολαύσει το πούρο του;

 
 

 

Το Nobahito είναι μια νέα, εναλλακτική πρόταση στο παραδοσιακό κάπνισμα των πούρων. Πρόκειται για ένα αυθεντικό πούρο τόσο στην υφή, την εμφάνιση και την γεύση που ακόμα και κάποιος γνώστης και λάτρης των πούρων δύσκολα θα διακρίνει την διαφορά με ένα αληθινό.


Με το Nobahito μπορείτε να απολαύσετε την γεύση, την αίσθηση και την εμπειρία ενός εκλεκτού πούρου παντού χωρίς να ενοχλείτε με τον καπνό και την μυρωδιά του. Το Nobahito δεν παράγει καπνό αλλά ατμό, δεν αφήνει οσμές στην ατμόσφαιρα ούτε εκείνη την χαρακτηριστική μυρωδιά στο χώρο και στα ρούχα από την παρατεταμένη επίδραση του πούρου που συχνά ενοχλεί τους κοντινούς σας ανθρώπους.

nobahito_2

 
 
 nobahito_3

Ο βελούδινος ατμός σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση πούρου, σας προσφέρει το βάθος και τον χαρακτήρα που θα περιμένατε από ένα Premium πούρο. Η γεύση του είναι μοναδική με καπνά που αναμιγνύονται περίτεχνα και γεννούν ένα αρωματικό πούρο για ξεχωριστές στιγμές. Γήινες νότες και πιπέρια εναλλάσσονται αρμονικά με επιγεύσεις δέρματος. Το ξύλο παραμένει καθ' όλη τη διάρκεια με διακριτικές νότες.

Παρόμοιο στο μέγεθος με τα παραδοσιακά κουβανέζικα πούρα, όπως τα Petite Corona, το κάνει ένα ευπρόσδεκτο δώρο για τον κάθε καπνιστή.

Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με το Nobahito!


 

 Διάμετρος
12mm 
 
 
 Μήκος
120mm 
 
 
 Χωρητικότητα
 300mAh/ 500 εισπνοές των 2 sec περίπου
 
 
Νικοτίνη
18mg
 
 
Γεύση
Αυθεντική γεύση πούρου
 
 
Βάρος
16,5γρ.
 
 
Λειτουργία
Αυτόματη 
 
 
5 sec Cut Off
Σε περίπτωση που η εισπνοή σας διαρκέσει περισσότερο απο 5 sec, το led άκρο του Nobahito θα αναβοσβήσει 2 φορές και θα σταματήσει η λειτουργία της μπαταρίας, προστατέυοντας τη συσκευή απο τυχόν υπερθέρμανση του ατμοποιητή.

Πως λειτουργεί;


Ξεχάστε τους κόφτες πούρων, τους υγραντήρες, τους αναπτήρες και τα τασάκια.

Κατασκευασμένο έτσι ώστε, μπαταρία και ατμοποιητής να είναι ένα ενιαίο κομμάτι.
Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση και δεν χρειάζεται να φορτιστεί πριν από την πρώτη χρήση.

Το Nobahito είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μόλις το βγάλετε από την πολυτελή διάφανη συσκευασία του και αφαιρέσετε την ταινία ασφαλείας.

Διαθέτει αυτόματη μπαταρία η οποία ενεργοποιείται κάθε φορά με την εισπνοή σας και έτσι το χρησιμοποιείστε το όπως ένα αληθινό πούρο, χωρίς φυσικά να το ανάψετε.

● Έρχεται πλήρως φορτισμένο και έτοιμο για χρήση.
● Διαρκεί περίπου για 500 εισπνοές.
● Με 18 mg περιεκτικότητα νικοτίνης και υπέροχη γεύση αυθεντικού πούρου.
● Δεν επαναγεμίζεται με υγρό αναπλήρωσης.
● Δεν μπορεί να επαναφορτιστεί, μόλις τελειώσει η μπαταρία του απλά το πετάτε.

Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με το Nobahito!