VIVI NOVA-S BDC 1.8 Ohm
Η σειρά των ατμοποιητών bottom dual coil με την εκπληκτική απόδοση εμπλουτίζεται με την προσθήκη του νέου glassomizer NOBACCO Vivi Nova-S BDC που είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό Pyrex με περίβλημα απο ανοξείδωτο ατσάλι και με χωρητικότητα 3,5 ml.

* Υποχρεωτικά πεδία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
10,00 €

Άμεσα διαθέσιμο

 nobacco_vivi_nova_clearomizer

Rediscover Vaping in Stainless Steel & Glass

Η σειρά των ατμοποιητών bottom dual coil με την εκπληκτική απόδοση εμπλουτίζεται με την προσθήκη του νέου glassomizer Vivi Nova-S BDC που είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι στο περίβλημα του tank και ανθεκτικό Pyrex.


Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η οικονομική τιμή απόκτησης του, χωρίς όμως να έχει γίνει καμία έκπτωση στην ποιότητα των υλικών κατασκευής.


Η χωρητικότητα του tank είναι 3,5 ml υγρού αναπλήρωσης, ποσότητα αρκετή για μια ολόκληρη ημέρα ατμίσματος για τους περισσότερους ατμιστές.

Ο νέος, πρωτοποριακός ατμοποιητής Vivi Nova-S BDC συνδυάζει εξαιρετικά:

●Τις εντυπωσιακές επιδόσεις των bottom coil ατμοποιητών
●Την δυνατή ένταση των ατμοποιητών με διπλή αντίσταση (dual coil)
●Την μεγάλη χωρητικότητα και την ευκολία χρήσης του Vivi Nova
●Τα εξαιρετικά υλικά κατασκευής που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα NOBACCO, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το Pyrex.

Bottom Dual Coil

Ο NOBACCO Vivi Nova-S BDC είναι ένα glassomizer που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την λειτουργικότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις.


Εμφανισιακά παρόμοιος με τον γνωστό Vivi Nova διαθέτει τεχνολογία bottom coil (η αντίσταση βρίσκεται στο κάτω μέρος) εξασφαλίζοντας αδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό.


Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι η προσθήκη μιας επιπλέον αντίστασης.


Είναι ο πρώτος και μοναδικός bottom coil ατμοποιητής που λειτουργεί με διπλή αντίσταση (dual coil) επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και ακόμη πιο δυνατή ένταση. Η απουσία ορατών φιτιλιών χαρίζει αισθητική ομοιογένεια και εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στην δεξαμενή για επιπλέον υγρό αναπλήρωσης.

 
 

Χαρακτηριστικά - Κατασκευή

H δεξαμενή του Vivi Nova-S BDC έχει χωρητικότητα 3,5 ml υγρού αναπλήρωσης και περιβάλλεται από ανοξείδωτο ατσάλι, δημιουργώντας έτσι μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και μια επιπλέον μια “ασπίδα” που προστατεύει από πιθανές ρωγμές ή σπασίματα που μπορεί να προκληθούν από την πτώση του ατμοποιητή. Οι θυρίδες στο σώμα του ατμοποιητή επιτρέπουν την συνεχή παρακολούθηση της στάθμης του υγρού.
Ο Vivi Nova-S BDC ήρθε να ικανοποιήσει τους λάτρεις των ατμοποιητών bottom dual coil που επιθυμούσαν έναν BDC με μεγαλύτερη χωρητικότητα, έτσι ώστε να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναπλήρωση με υγρό και περισσότερο χρόνο στο άτμισμα!

Η χρήση Pyrex υλικού στην δεξαμενή του Vivi Nova-S BDC εγγυάται απίστευτα “καθαρή” απόδοση της κάθε γεύσης και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς ρωγμές. Το βασικό πλεονέκτημά όμως του Pyrex είναι ότι είναι ανθεκτικό στη φθορά γιατί δεν διαβρώνεται από την χρήση ακόμα και των πιο όξινων υγρών αναπλήρωσης.

Όλα τα μέρη που αποτελούν τον NOBACCO Vivi Nova-S BDC είναι αποσπώμενα προσφέροντας ευκολία στην συντήρηση και στον καθαρισμό της συσκευής. Η διαδικασία της αποσυναρμολόγησης και της συναρμολόγησης του ατμοποιητή είναι πολύ απλή, αφού τα μέρη του βιδώνονται εύκολα μεταξύ τους. Το επιστόμιο μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε άλλο επιστόμιο τύπου 510. Ο NOBACCO Vivi Nova-S BDC είναι συμβατός με όλες τις 510/eGo συσκευές.

Ο NOBACCO Vivi Nova-S BDC λειτουργεί με οικονομικές αντικαταστάσιμες κεφαλές διατηρώντας έτσι το κόστος συντήρησης σε χαμηλά επίπεδα.


Είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για βετεράνους ατμιστές που θα εκτιμήσουν την ευκολία στη χρήση, την ελκυστική σχεδίαση, την αρίστη ποιότητα κατασκευής, την μεγάλη χωρητικότητα των 3.5ml και την τεχνολογία bottom dual coil που παρέχει μια δυνατή εμπειρία ατμίσματος.
Οι επιρρεπείς σε ατυχήματα ατμιστές θα εκτιμήσουν τη στιβαρή μεταλλική κατασκευή που συγχωρεί μικρές πτώσεις από απροσεξία.

nobacco_vivi_nova_clearomizer_2

 

 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΕΓΓΥΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης για την αναπλήρωση με υγρό:

* Γυρίστε τον ατμοποιητή ανάποδα με το επιστόμιο προς τα κάτω
* Αφαιρέστε τη μεταλλική βάση ξεβιδώνοντας τη από την δεξαμενή.
* Γεμίστε την δεξαμενή του ατμοποιητή με το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης (3.3-3.5ml).
* Αποφύγετε να ρίξετε υγρό στον κεντρικό μεταλλικό σωλήνα. Το σωληνάκι αυτό είναι μόνο για αερισμό. Αν εισέλθει υγρό στον κεντρικό μεταλλικό σωλήνα τότε αυτό θα βγει από το επιστόμιο. Επίσης αποφύγετε να γεμίζετε τον ατμοποιητή πιο πάνω από το σημείο που σταματά ο κεντρικός μεταλλικός σωλήνας.
* Βιδώστε ξανά τη μεταλλική βάση στο δοχείο του ατμοποιητή.
* Περιμένετε 1-2 λεπτά ώστε το υγρό να τροφοδοτήσει την αντίσταση.
Προσοχή: Στον Vivi Nova-S BDC η αναπλήρωση γίνεται από την κάτω πλευρά, όπως σε όλους τους bottom coil ατμοποιητές.


Οδηγίες Αντικατάστασης “Κεφαλής”:

* Γυρίστε ανάποδα τον ατμοποιητή NOBACCO Vivi Nova-S BDC, με το επιστόμιο προς τα κάτω και ξεβιδώστε την βάση του.
* Ξεβιδώστε από την μεταλλική βάση του ατμοποιητή την χρησιμοποιημένη “κεφαλή”.
* Βιδώστε μια νέα, καινούρια "κεφαλή" στο μεταλλικό σώμα της βάσης.
* Αν είναι απαραίτητο αναπληρώστε με επιπλέον υγρό την δεξαμενή του ατμοποιητή.
* Βιδώστε ξανά τη βάση του ατμοποιητή στο κεντρικό σώμα του.
Ο ατμοποιητής NOBACCO Vivi Nova-S BDC είναι έτοιμος για χρήση. Απολαύστε τον

3 ημέρες για τον ατμοποιητή από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO Vivi Nova φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".