SET EPSILON V1 BVC 650
Ιδανική συσκευή ατμίσματος για όσους ξεκινούν το άτμισμα. Στο Epsilon V1 ο ατμοποιητής Epsilon-S λειτουργεί και με τη νέα γενιά ανταλλακτικών κεφαλών με την επαναστατική σχεδίαση Bottom Vertical Coil (BVC) 1.6 Ohm και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 650mAh.

* Υποχρεωτικά πεδία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Regular Price: 25,70 €

Special Price 17,50 €

Άμεσα διαθέσιμο

 epsilon_650_bvc_v1_all_images
Η νέα συσκευή NOBACCO Epsilon V1 BVC 650 είναι ιδανική για όσους ξεκινούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο και αναζητούν ένα εύκολο στη χρήση, ολοκληρωμένο και προσιτό οικονομικά σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου. Οι “ισχυρές επιδόσεις”, η διάρκεια, η μεγάλη παραγωγή ατμού με πυκνή υφή και η πλούσια απόδοση κάθε γεύσης θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ατμιστή.
Επιπλέον αποτελεί το τέλειο δώρο για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο που θέλουμε να βοηθήσουμε να αλλάξει τον τρόπο που καπνίζει!
 
 

Για εύκολο ξεκίνημα στο άτμισμα


Το NOBACCO Epsilon V1 BVC 650 κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ατμοποιητή να περιβάλλεται από ανοξείδωτο ατσάλι που μαζί με την ίδιου χρώματος μπαταρία ολοκληρώνουν την ξεχωριστή σχεδίαση της συσκευής σε ένα total look.
Συνδυάζει τη νέα γενιά ανταλλακτικών κεφαλών με την επαναστατική σχεδίαση Bottom Vertical Coil με τις τεχνολογικά εξελιγμένες μπαταρίες Epsilon 650.
 epsilon_650_bvc_v1_atomizer
 
 
bottom_vertical_coil_atomizer

Bottom Vertical Coil


Ο ατμοποιητής του set έρχεται με τη νέα BVC κεφαλή στην οποία η αντίσταση είναι τοποθετημένη κάθετα (Vertical) και στο κάτω μέρος (Bottom) του ατμοποιητή, εξασφαλίζοντας την συνεχή τροφοδοσία του με υγρό.

Η κάθετη σχεδίαση της αντίστασης βελτιώνει αισθητά την απόδοση του ατμοποιητή χαρίζοντας απόλυτα καθαρή και ανόθευτη γεύση, αποδίδοντας στο μέγιστο κάθε αρωματική νότα.

Ο καινοτόμος εσωτερικός σχεδιασμός παρέχει μεγαλύτερη και πιο ομαλή ροή αέρα στην αντίσταση, συμβάλλοντας στην παραγωγή πλούσιου και γεμάτου γεύση ατμού, ενώ η εισπνοή είναι πλέον πολύ πιο "αεράτη".
 
 

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής


Για την κατασκευή των ανταλλακτικών BVC έχει χρησιμοποιηθεί ένα πρωτοποριακό απορροφητικό υλικό το οποίο περιβάλλει την αντίσταση, βελτιώνοντας αισθητά την αντοχή των ατμοποιητών και τη διάρκεια ζωής τους σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Τα BVC ανταλλακτικά διατηρούν την πρωτοποριακή σχεδίαση των BDC που αυξάνει την χωρητικότητα του tank σε υγρό αναπλήρωσης.
Επίσης διαθέτουν 5 οπές από τις οποίες απορροφάται το υγρό και μεταφέρεται στην αντίσταση ώστε να εκμηδενίζονται τυχόν προβλήματα τροφοδοσίας.

 **Ο ατμοποιητής Epsilon-S λειτουργεί και με τις ανταλλακτικές κεφαλές Bottom Dual Coil (BDC).
 bvc_atomizer
 
 
new_battery_design

Νέος σχεδιασμός μπαταρίας


Η μπαταρία του Epsilon 650 έχει νέο κομψό σχεδιασμό με το κουμπί ενεργοποίησης να βρίσκεται πλέον ενσωματωμένο στο σώμα της μπαταρίας.
Η μπαταρία NOBACCO Epsilon 650 με σπείρωμα 510 eGo είναι συμβατή με την πλειοψηφία των ατμοποιητών της αγοράς, προσφέρει εξαιρετική αυτονομία καθώς έχει 650mah χωρητικότητα και διαθέτει έξυπνες λειτουργίες
 
 

Σύστημα ελέγχου υπολειπόμενης τάσης της μπαταρίας


Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει οπτικά τα αποθέματα ενέργειας. Το LED στο κουμπί ενεργοποίησης είναι λευκό όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, γίνεται μπλε όταν η τάση πέσει στο 50% και κόκκινο λίγο πριν αποφορτιστεί εντελώς η μπαταρία.

check_battery_status_control_system
 
 
new_battery_design

Το σετ περιλαμβάνει:


1 x Ατμοποιητή Epsilon-S 
1 x Μπαταρία Epsilon 650mAh
1 x USB καλώδιο φόρτισης
1 x Οδηγίες Χρήσης σε Ελληνικά και Αγγλικά
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 
 
 fill_capacity_1.8
Η δεξαμενή του έχει χωρητικότητα 1.8ml και το διάφανο σώμα της έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού.
 
 
 
Λειτουργεί με οικονομικές αντικαταστάσιμες κεφαλές διατηρώντας έτσι το κόστος συντήρησης του ατμοποιητή σε χαμηλά επίπεδα.
 
 
 
 Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση
Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές.
 
 
 short_circuit_protection

Προστασία από βραχυκυκλωμένο ατμοποιητή:
Όταν ένας ατμοποιητής είναι βραχυκυκλωμένος ή ελαττωματικός η μπαταρία κλειδώνει αυτόματα μέχρι να αντικατασταθεί ο βραχυκυκλωμένος ατμοποιητής.

 
 
over_discharge_protection

Προστασία από υπερβολική αποφόρτιση:
Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή το κουμπί λειτουργίας θα αναβοσβήσει και η συσκευή θα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Διάμετρος Συσκευής
14mm 
 
 
Μήκος Συσκευής
153mm
 
 
Μήκος Ατμοποιητή
81mm (με το επιστόμιο)
 
 
Μήκος Μπαταρίας
85.5mm (με σπείρωμα)
 
 
Τύπος Σπειρώματος
510eGo
 
 
Τύπος Ατμοποιητή
Clearomizer Bottom Vertical Coil
 
 
Αντίσταση Ατμοποιητή
1.6 Οhm
 
 
Χωρητικότητα Ατμοποιητή
1.8ml
 
 
Χωρητικότητα Μπαταρίας
650mAh
 
 
Voltage
3.7V
 
 
Χρώμα
Ρόζ, Κόκκινο, Μπλέ, Μαύρο, Ασημί
Για να δειτε τις Οδηγίες Χρήσης πατήστε στην εικόνα του manual: 
nobacco_manual 

 

3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τη μπαταρία από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO Set Epsilon V1 BVC 650 φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".