– Δωρεάν μεταφορικά παραγγελίες άνω των 19€ –

Συχνές ερωτήσεις Vype

Συχνές Ερωτήσεις Vype ePen 3

•Συμπαγής και πιο εργονομική σχεδίαση που χωράει στην τσέπη μας - (123.5 mm vs. 153 mm για το Vype ePen 2).

•Γρήγορη εναλλαγή γεύσεων (Τα ePen 3 pods κουμπώνουν στη συσκευή vs Τα ePen 2 pods βιδώνονται στη συσκευή).

•Διπλάσια παραγωγή ατμού σε σχέση με το ePen 2, μεγαλύτερη ένταση γεύσης για απολαυστικότερη εμπειρία ατμού.

•Οι κάψουλες του ePen 3 διαθέτουν οργανικό βαμβάκι ως απορροφητικό υλικό διασφαλίζοντας απρόσκοπτη τροφοδοσία μαζί με καλύτερη απόδοση γεύσης.

•Υψηλότερη ισχύς (6w vs 4.4w για το ePen 2) η οποία προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση ατμού σε συνδυασμό με υψηλότερη απόδοση γεύσης.

•Μεγαλύτερη χωρητικότητα υγρού στα pods ePen 3 (2ml ePen 3 vs. 1.63ml ePen 2). Μικρότερη διάρκεια σε εισπνοές ανά pod (~200 vs. ~450 on Vype ePen 2) δεδομένου της μεγαλύτερης ισχύος λειτουργίας έναντι του ePen 2.

•Αποδοτικότερη μπαταρία για απόλαυση μέσα στη μέρα μας.
•Για την βέλτιστη λειτουργία της συσκευής Vype ePen 3 συμβουλευτείτε το φυλλάδιο οδηγιών που βρίσκεται στη συσκευασία.
•Φορτίζετε την μπαταρία του Vype ePen 3 μόνο με τον εξοπλισμό που περιλαμβάνεται στο κιτ Vype ePen 3 ή με συμβατά εξαρτήματα φόρτισης Vype.
•Χρησιμοποιείτε τις κάψουλες Vype ePen 3 μόνο με τη συσκευή Vype ePen 3.
•Διατηρείτε τα προϊόντα Vype ePen 3 στεγνά, οι αποθέσεις και η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.
•Η συνιστώμενη θερμοκρασία αποθήκευσης για τα προϊόντα Vype ePen 3 είναι 0 - 250C. Η συσκευή Vype ePen 3 είναι κατάλληλη για λειτουργία μόνο σε θερμοκρασίες 0 - 400C. Εάν η συσκευή τεθεί σε λειτουργία εκτός αυτού του εύρους θερμοκρασιών, μπορεί να υποστεί βλάβη ή να σταματήσει να λειτουργεί.

Μπορείτε να καθαρίσετε το Vype ePen 3 με ένα στεγνό πανί καθώς θα πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε ότι αποφεύγετε την επαφή υγρού με την μπαταρία. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρά μαντηλάκια για να καθαρίσετε κάθε υπόλλειμα από το επιστόμιο.

Αφαιρέστε την πλαστική θήκη τοποθέτησης του ePen 3 και θα το βρείτε στο κάτω μέρος.

Ένα πλήρες φορτισμένο ePen 3, μπορεί να διαρκέσει όλη μέρα, αλλά αυτό εξαρτάται από τη χρήση σας/τις ατμιστικές σας συνήθειες.

Όχι, η ισχύς στη συσκευή Vype ePen 3 έχει ρυθμιστεί ώστε να σας παρέχει τη βέλτιστη απόδοση.

Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, οι οποίοι διασφαλίζουν την ασφάλεια χρήσης του προϊόντος, ή και την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας:

Η συσκευή Vype ePen 3 απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 10 λεπτά αδράνειας για λόγους ασφαλείας.

Εάν πατηθεί το κουμπί λειτουργίας για περισσότερο από 8 δευτερόλεπτα, το φως του Vype ePen 3 θα αναβοσβήνει και το Vype ePen 3 θα κλείσει. Για να επανεκκινήσετε το Vype ePen 3 πατήστε συνεχόμενα το κουμπί λειτουργίας 3 φορές.

Η συσκευή Vype ePen 3 απενεργοποιείται αυτόματα όταν η φόρτιση της μπαταρίας έχει φτάσει στο κατώτατο επίπεδο. Φορτίστε τη με τα παρεχόμενα εξαρτήματα φόρτισης.

Σε δύο επιλογές χρωμάτων: Μαύρο και κόκκινο.

Το Vype ePen 3 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να είναι άνετο στο χέρι μας. Αυτό το καταφέραμε χρησιμοποιώντας υλικό από ελαφρύ πλαστικό σε συνδυασμό με φινίρισμα απαλής υφής στην αφή.

Τα υγρά αναπλήρωσης δεν περιέχουν βαφές και οι βαφές που χρησιμοποιούνται στα υλικά του ePen 3 είναι κατάλληλες και σε εφαρμογές επαφής με τρόφιμα.

Εάν το προϊόν σας αποδειχθεί ελαττωματικό εντός έξι μηνών από την αγορά, θα το αντικαταστήσουμε.

Η εγγύηση καλύπτει είτε την επισκευή του ελαττώματος (αποκατάσταση) είτε τη δωρεάν αντικατάστασή του κατά τη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας.

Οι συνολικές διαστάσεις του Vype ePen 3 (με το pod εφαρμοσμένο στη συσκευή) είναι:

123χιλ.(Ύψος) x 18χιλ.(Πάχος) x 27χιλ.(Πλάτος).

Αυτό εξαρτάται από την καλή χρήση της συσκευής. Μία συσκευή Vype ePen 3 έχει διάρκεια καλής λειτουργίας τουλάχιστον 12 μήνες, μετά από αυτή την περίοδο η αυτονομία της μπαταρίας είναι φυσιολογικό να μειωθεί. Πιθανόν να χρειαστεί να τη φορτίζετε συχνότερα.

Κάθε ένα pod ePen 3 παρέχει περίπου 200 εισπνοές σε εργαστηριακές δοκιμές.Βέβαια, ο αριθμός των εισπνοών εξαρτάται κι από τις ατμιστικές σας συνήθειες.

Θα πρέπει να αλλάξετε το pod στη συσκευή σας όταν:

- Το Vype ePen 3 σταματά να παράγει ατμό.

- Παρατηρείτε την εξασθένιση της γεύσης ή της ποιότητας του ατμού.

- Εάν κατά τη διάρκεια εισπνοής η φωτεινή ένδειξη LED αναβοσβήνει 5 φορές με λευκό χρώμα. Αυτή η ένδειξη υποδηλώνει ότι ο ατμοποιητής έχει ξεμείνει από υγρό και θα πρέπει να αντικαταστήσετε το  pod του ePen 3.

Κάθε pod περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 2 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης:

6mg/ml

18mg/ml

Η ποικιλία γεύσεων για το ePen 3 διαμορφώθηκε συγκεκριμένα για τη συσκευή ePen 3, ωστόσο κάποιες γεύσεις με τις οποίες είστε ήδη εξοικειωμένοι από το Vype ePen 2 υπάρχουν και στο ePen 3 χωρίς να είναι πανομοιότυπες λόγω της διαφορετικής απόδοσης της συσκευής Vype ePen 3. Πιστεύουμε πως θα σας εκπλήξει η αναβαθμισμένη γεύση του ePen 3.

Προπυλενογλυκόλη (PG), Φυτική γλυκερίνη (VG), νερό, νικοτίνη και προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα που παρασκευάζονται ειδικά για τη συσκευή Vype ePen 3 για να προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία ατμίσματος.

Περιέχουν και τα δύο. Έχουμε μάθει ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία VG προς PG για να παραχθεί ένας ισορροπημένος ατμός (από την άποψη της αίσθησης στο στόμα και των ορατών εκπνεόμενων ατμών).

Όλες οι αρωματικές ουσίες έχουν αξιολογηθεί ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Μέρος της αξιολόγησης για την ασφάλεια των καταναλωτών για όλα τα προϊόντα Vype είναι να ελέγξουμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων από τη χρήση των προϊόντων Vype είναι πολύ χαμηλός. Ωστόσο, ακόμη και αν τα υγρά αναπλήρωσης του Vype ePen 3 δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις στη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι σε ορισμένες ουσίες. Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι σε περίπτωση που τέτοια συστατικά περιλαμβάνονται στη σύνθεση, ακόμη και αν βρίσκονται σε επίπεδα χαμηλά της τάξεως του 0,1%, οι καταναλωτές που γνωρίζουν ότι έχουν ευαισθησία μπορούν να επιλέξουν να μην χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο προϊόν.

Τα υγρά αναπλήρωσης του Vype ePen 3 παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συσκευασία με τα pods Vype ePen 3 υγρού αναπλήρωσης περιέχει 2 pods Vype ePen 3.

Όχι, το pod Vype ePen 3 δεν έχει σχεδιαστεί για επαναπλήρωση.

Κανένα προϊόν νικοτίνης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απολύτως ασφαλές.

Κάθε γεύση που επιλέξαμε έχει υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο. Η καθεμία εξετάζεται και δοκιμάζεται προσομοιώνοντας τη χρήση του καταναλωτή και αναλύουμε τι περιέχει ο ατμός που εισπνέεται. Οποιοδήποτε συστατικό δεν περνάει την τοξικολογική μας αξιολόγηση, απορρίπτεται.

Τα pods Vype ePen φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας, «tested for vapour quality». Πίσω από αυτό, η ομάδα ιστημόνων μας, που εργάζονται στις εγκαταστάσεις μας, "Έρευνας και Ανάπτυξης" στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν δοκιμάσει αυστηρά την ποιότητα του ατμού Vype για να σας φέρει τη σταθερή καθαρότητα, τη γεύση και τη συνοχή σε κάθε εισπνοή.

Εάν είναι ακόμα στη συσκευασία της, θα πρέπει να είναι εντάξει. Εάν έχει αφαιρεθεί από τη συσκευασία της, μετά από αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει ελαφρά απώλεια της έντασης της γεύσης.

Οι αρωματικές ύλες που χρησιμοποιούνται είναι βρώσιμες. Το σκούρο χρώμα προέρχεται από την αρωματική ύλη και έχει περάσει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους ασφαλείας των προϊόντων Vype.

Το πορτοκαλί χρώμα προέρχεται από την αρωματική ύλη και έχει περάσει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους ασφαλείας των προϊόντων Vype.

Όχι, το pod Vype ePen 3 έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για το Vype ePen 3.

Ναι, η τεχνολογία του Vype ePen3 που εμποδίζει τη διαρροή υγρού (no-spill) σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρείτε το pod για να αλλάξετε γεύση. Δεν θα υπάρξει διαρροή υγρού. Μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε αυτό το pod όποτε θελήσετε.

Το κατά πόσο απαιτείται αντικατάσταση θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Η μπαταρία του Vype ePen 3 διαρκεί για περίπου 300 κύκλους πλήρους φόρτισης / εκφόρτισης. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 9 μήνες υποθέτοντας μια φόρτιση την ημέρα. Μετά από αυτή την περίοδο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα η συσκευή Vype ePen 3, αλλά μπορεί να χρειαστεί να τη φορτίζετε πιο συχνά.

Όταν ένα προϊόν φέρει το σύμβολο που απεικονίζει έναν διαγραμμένο τροχήλατο κάδο απορριμμάτων, όπως στην περίπτωση του Vype ePen3, σημαίνει ότι το προϊόν καλύπτεται από την ευρωπαϊκή οδηγία 2012/19/ΕΕ (οδηγία ΑΗΗΕ). Ενημερωθείτε σχετικά με το σύστημα περισυλλογής απορριμμάτων της περιοχής σας για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Φροντίστε για τη συμμόρφωσή σας με τους τοπικούς κανονισμούς και μη ρίπτετε παλιά προϊόντα μαζί με τα συνήθη οικιακά απορρίμματα. Η απόρριψη παλιών προϊόντων με τον ενδεδειγμένο τρόπο συμβάλλει στην αποτροπή ενδεχόμενων αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

Δέσμευσή μας είναι η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας.

Για να φορτίσετε το Vype ePen 3, συνδέστε το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB στη θύρα micro USB στη βάση του Vype ePen 3.

Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου φόρτισης USB στη θύρα USB ενός υπολογιστή ή χρησιμοποιήστε συμβατό αντάπτορα πρίζας με το Vype ή φορτιστή αυτοκινήτου.

Κατά τη φόρτιση, η λυχνία LED στο Vype ePen 3 θα εμφανίσει την ακόλουθη ενδεικτική λυχνία, ανάλογα με την τρέχουσα στάθμη φόρτισης της μπαταρίας.

Κόκκινη ένδειξη που αναβοσβήνει: Η μπαταρία σας είναι λιγότερο από 10% φορτισμένη ή άδεια.

Σταθερή κόκκινη ένδειξη: Το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό - έως και τα 3/4 της μπαταρίας είναι ακόμα χωρίς φόρτιση. Σας συμβουλεύουμε να συνεχίζετε να φορτίζετε.

Σταθερή πράσινη ένδειξη: Η μπαταρία είναι σχεδόν πλήρως φορτισμένη, μένει μόνο λίγος χρόνος να περιμένετε, ή μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, και να απολαύσετε τη λειτουργία του Vype ePen 3.

Πλήρως φορτισμένη: Όταν το Vype ePen 3 έχει φτάσει σε πλήρη φόρτιση, θα σβήσει. Μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, να το ενεργοποιήσετε με τρία γρήγορα κλικ του κουμπιού και να απολαύσετε τη χρήση του Vype ePen 3.

Χρειάζεται περίπου 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία Vype ePen 3.

Η μπαταρία σας Vype ePen 3 μπορεί να εξαντληθεί πριν το pod του Vype ePen 3 τελειώσει, επομένως, μη ρίπτετε αυτόματα το pod κατά τη διάρκεια της φόρτισης, γιατί μπορεί να περιέχει κι άλλο υγρό.

Η συσκευή θα σταματήσει αυτόματα τη φόρτιση της μπαταρίας Vype ePen 3 μετά από περίπου 3 ώρες. Η συσκευή διαθέτει λειτουργία υπέρτασης, υπερέντασης, προστασίας από βραχυκύκλωμα και υπερφόρτωσης.

• Για να ενεργοποιήσετε το Vype ePen 3, κάντε γρήγορα κλικ στο διπλό κουμπί βέλους τρεις φορές.

• Για να ξεκινήσετε την εμπειρία ατμίσματος, πατήστε το κουμπί και κρατήστε το πατημένο ενώ εισπνέετε.

Η συσκευή Vype ePen 3 περιέχει μπαταρία ιόντων λιθίου με ονομαστική ηλεκτρική φόρτιση 650 mAh.

Έχουμε σχεδιάσει σε περίπτωση ανάγκης να πατήσουμε ένα από τα κουμπιά συνεχόμενα 3 φορές, για δύο λόγους - για να διασφαλίσουμε ότι το ePen δεν θα ενεργοποιηθεί για παράδειγμα, από μόνο του όταν είναι στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, και ως τρόπος βελτίωσης της ασφάλειας που αφορά τα παιδιά.

Αν πατήσετε το κουμπί κι η λυχνία ανάψει, σημαίνει ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Αν δεν ανάψει η λυχνία, τότε η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και θα χρειαστεί να πατήσετε συνεχόμενα το κουμπί σε γρήγορο ρυθμό, τρεις φορές. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να έχει εξαντληθεί και θα πρέπει να την επαναφορτίσετε.

Παρόλο που το Vype ePen 3 διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, σας συμβουλεύουμε να μην αφήσετε να φορτιστεί χωρίς να το παρακολουθείτε ή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λάβετε υπόψη ότι η φόρτιση πρέπει να διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Βεβαιωθείτε ότι σχεδιάσαμε το ePen 3 με πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας. Η υπερβολική τάση συμπεριλαμβάνεται για να αποφευχθεί περιστατικό ηλεκτροπληξίας από τις συσκευές μας. Η προστασία από υπερθέρμανση συμπεριλαμβάνεται για να αποφευχθεί η εκδήλωση πυρκαγιάς ή η έκρηξη των συσκευών και η χρονική διακοπή γίνεται για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση των συσκευών μας.

Σημείωση: Ούτε το ePen 3 ούτε οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό τσιγάρο πρέπει να φορτίζεται κοντά σε συμπιεσμένα αέρια, π.χ. Οξυγόνο

Μικρά σταγονίδια υγρού που διαφεύγουν περιστασιακά από τα pods ePen 3 δεν είναι ασυνήθιστα περιστατικά κατά τη χρήση. Αν το pod ePen 3 παράγει σταγονίδια υγρού, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, απλά σκουπίστε το υγρό πριν συνεχίσετε.

Σταγονίδια μπορεί να εμφανιστούν όταν το υγρό ή η συμπύκνωση τραβιέται προς τα πάνω στη διαδρομή του αέρα λόγω των λόγων που εμφανίζονται στο πίνακα δεξιά και μπορεί να επιλυθούν με τις αντίστοιχες λύσεις.

Μην σπρώχνετε ή τοποθετείτε σκληρά αντικείμενα μέσα στη συσκευή ή το pod, ειδικά μέσα από τις 2 οπές, καθώς μπορεί να προκληθεί βλάβη και να σταματήσει η λειτουργία της συσκευής. Αν μετά τη διαδικασία καθαρισμού το πρόβλημα παραμένει, καλέστε τη γραμμή Vype Care για βοήθεια και συμβουλές.


Συχνές Ερωτήσεις Vype ePen

Οι καταναλωτές έχουν διαφορετικές συνήθειες ατμίσματος. Κάποιοι ατμιστές προτιμούν πλούσιο ατμό, για άλλους αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Το Vype ePen δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προσαρμόζουν την εμπειρία τους οποιαδήποτε στιγμή, με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Υπάρχουν δύο συνιστώσες στην εμπειρία του χρήστη, εκτός από τη γεύση - η ποσότητα νικοτίνης και ο όγκος του ατμού. Η δυνατότητα επιλογής ισχύος επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει την εμπειρία του, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Περισσότερη ισχύς θα σημαίνει περισσότερη νικοτίνη, διότι θα εξατμιστεί περισσότερο από το υγρό.

Ένα πλήρες φορτισμένο ePen, μπορεί να διαρκέσει όλη μέρα, αλλά αυτό εξαρτάται από τη χρήση σας/τις ατμιστικές σας συνήθειες.

Το Vype ePen έχει σχεδιαστεί εργονομικά για να το αισθάνεστε άνετα στο χέρι σας. Για να καταστεί αυτό δυνατό, χρησιμοποιήσαμε ένα ελαφρύ πλαστικό με απαλή υφή.

Το Vype ePen πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας. Έχουμε ελέγξει τα υλικά του Vype ePen ώστε να συμμορφώνονται με τα πρότυπα για τις ουσίες που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει μόλυνση από ενώσεις όπως το BPA.

Τα υγρά αναπλήρωσης δεν περιέχουν βαφές και οι βαφές που χρησιμοποιούνται στα υλικά ePen είναι κατάλληλες για εφαρμογές επαφής με τρόφιμα.

Μπορείτε να καθαρίσετε το Vype ePen με ένα στεγνό πανί καθώς θα πρέπει πάντα να βεβαιώνετε ότι αποφεύγετε την επαφή υγρού με την μπαταρία. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μωρομάντιλα για να καθαρίσετε κάθε υπόλειμμα από το επιστόμιο.

Εάν το προϊόν σας αποδειχθεί ελαττωματικό εντός έξι μηνών από την αγορά, θα το αντικαταστήσουμε.

Εάν κρατήσετε το ePen κόντρα στο φως, ίσως να είναι ευκολότερο. Διαφορετικά θα μπορούσατε να αφαιρέσετε για λίγο το επιστόμιο για να ελέγξετε το επίπεδο υγρού στην κάψουλα που χρησιμοποιείτε.

Συνιστούμε να μην ατμίζετε απευθείας από την κάψουλα. Είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία που εμποδίζει τη διαρροή του υγρού (no-spill), αλλά υπάρχει ο κίνδυνος διαρροής εάν εισπνεύσετε πολύ δυνατά.

Να είστε βέβαιοι ότι έχουμε σχεδιάσει το ePen (και το eStick) με πολλαπλά επίπεδα χαρακτηριστικών ασφαλείας. Η περίπτωση υπερβολικής τάσης συμπεριλαμβάνεται σε αυτά ώστε να αποκλείσουμε το κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Η προστασία από υπερθέρμανση εμποδίζει τις συσκευές να προκαλέσουν πυρκαγιά ή να εκραγούν, και η αυτόματη διακοπή φόρτισης σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση υπερφόρτισης της συσκευής. Σημείωση: καμία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν πρέπει να φορτίζεται κοντά σε συμπιεσμένα αέρια, π.χ. οξυγόνο.

Η διαφήμισή μας στοχεύει μόνο σε ενήλικους χρήστες και η εξελιγμένη σειρά χρωμάτων έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει τις προτιμήσεις των ενηλίκων. Για τους ενήλικες, το ePen είναι απλό στη χρήση. Αυτό είναι το σημείο της διαφήμισής μας, δείχνοντας πόσο εύκολο είναι για τους ενήλικες να αλλάξουν μια κάψουλα.

Διαφωνούμε - η αλλαγή είναι μια επιλογή που μπορούν να κάνουν οι καπνιστές για πολλούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι η διαφήμισή μας δείχνει σαφώς ότι οι ενήλικες ατμιστές που χρησιμοποιούν το Vype ePen θα το βρουν εύκολο να αλλάξουν τις κάψουλες γεύσεων.

Για να φορτίσετε το ePen, συνδέστε το καλώδιο φόρτισης USB που περιλαμβάνεται στο κιτ ePen στη θύρα micro USB στη βάση του ePen. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου φόρτισης USB στη θύρα USB ενός υπολογιστή. Όταν πιέζετε ένα από τα κουμπιά τάσης και η ενδεικτική λυχνία στο Vype ePen είναι άσπρη, είναι πλήρως φορτισμένo. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό χρήσης που συμπεριλαμβάνεται στο starter kit.

Το Vype ePen είναι μερικώς φορτισμένο, αλλά σας συνιστούμε να φορτίσετε πλήρως τη συσκευή σας πριν από την πρώτη χρήση (περίπου 2 ώρες). Η μπαταρία φορτίζεται μόνο εν μέρει επειδή θέλουμε να έχετε μια καινούργια μπαταρία όταν λάβετε το νέο σας Vype ePen. Για βέλτιστη απόδοση, το Vype ePen πρέπει να φορτίζεται πλήρως πριν από την πρώτη χρήση. . Όταν πιέζετε ένα από τα κουμπιά τάσης και η ενδεικτική λυχνία στο Vype ePen είναι άσπρη, είναι πλήρως φορτισμένo. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό χρήσης που συμπεριλαμβάνεται στο starter kit.

Πρέπει να βιδώσετε την κάψουλα στην μπαταρία αρκετά καλά για να στηρίζεται, αλλά μην σφίξετε υπερβολικά.

Έχουμε σχεδιάσει την ανάγκη να πρέπει να πατήσετε ένα από τα κουμπιά 3 φορές γρήγορα για δύο λόγους - για να βεβαιωθείτε ότι το ePen δεν ενεργοποιείται μόνο του όταν είναι στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, για παράδειγμα, και ως τρόπος ενίσχυσης της ασφάλειας των παιδιών.

Αν πατήσετε ένα από τα κουμπιά και η λυχνία ανάψει, το ePen είναι ενεργοποιημένο. Αν το φως δεν ανάψει, είναι απενεργοποιημένο και θα χρειαστεί να πιέσετε 3 φορές γρήγορα ένα από τα κουμπιά τροφοδοσίας. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, η μπαταρία ενδέχεται να έχει εξαντληθεί και θα πρέπει να την επαναφορτίσετε.

Όταν τραβάτε μια ρουφηξιά, ενεργοποιείτε την μπαταρία στο Vype ePen, η οποία θερμαίνει ένα στοιχείο που προκαλεί την εξάτμιση του υγρού αναπλήρωσης. Αυτή η διαδικασία παράγει έναν ήχο. Είναι αρκετά φυσιολογικό και είναι κοινό σε όλες τις συσκευές.

Εάν πιέσετε ένα από τα κουμπιά τάσης και η λυχνία του Vype ePen σας δείχνει πορτοκαλί χρώμα ή αναβοσβήνει κόκκινο, θα πρέπει να επαναφορτίσετε. Επίσης, αν η κάψουλα Vype ePen εξακολουθεί να περιέχει υγρό, αλλά δεν παράγει ατμό, η μπαταρία σας μπορεί να χρειάζεται επαναφόρτιση.

Παρόλο που το Vype ePen διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, σας συμβουλεύουμε να μην το αφήνετε να φορτίζει χωρίς επιτήρηση ή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λάβετε υπόψη ότι η φόρτιση πρέπει να διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Εάν πατηθεί οποιοδήποτε από τα κουμπιά ελέγχου ισχύος για περισσότερο από 8 δευτερόλεπτα, το φως του Vype ePen θα αναβοσβήνει και το Vype ePen θα κλείσει. Για να επανεκκινήσετε το Vype ePen πατήστε γρήγορα ένα από τα κουμπιά 3 φορές. Αν και τα δύο πλήκτρα πατηθούν ταυτόχρονα, το Vype ePen δεν θα λειτουργήσει.

Η συσκευή Vype ePen περιέχει μπαταρία ιόντων λιθίου με ονομαστική ηλεκτρική χωρητικότητα 650 mAh.

Η αντίσταση του πηνίου είναι περίπου 2,8 Ω.

Κάθε κάψουλα Vype ePen παρέχει περίπου 360 εισπνοές σε εργαστηριακές δοκιμές χρησιμοποιώντας το κουμπί χαμηλότερης ισχύος / τάσης και 300 εισπνοές χρησιμοποιώντας το κουμπί υψηλότερης ισχύος / τάσης. Αλλά ο αριθμός των ρουφηξιών εξαρτάται από τις ατμιστικές σας συνήθειες.

Το πόσο καιρό διαρκεί η κάψουλα Vype ePen εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τοVype ePen, αν και θα έχετε την τάση να πάρετε περισσότερες ρουφηξιές αν χρησιμοποιείτε μόνο το κάτω κουμπί ισχύος.

Σε χαμηλή ισχύ / μονό κουμπί μπορείτε να περιμένετε μία ePen κάψουλα να διαρκέσει περίπου για 360 εισπνοές. Σε υψηλής ισχύ / διπλό κουμπί είναι πιθανό να διαρκέσει για 300 εισπνοές. Το κουμπί υψηλής ισχύος παρέχει περίπου 25% περισσότερη ισχύ στο θερμαντικό σώμα από το κουμπί χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και ως εκ τούτου εξατμίζει περισσότερο υγρό.

Έχουμε πάρει χρόνο για να δημιουργήσουμε τις σωστές γεύσεις για εσάς. Ακούσαμε περισσότερους από 2.000 ατμιστές και καπνιστές, συνεργαστήκαμε με κορυφαίους ειδικούς γεύσης και επιστήμονες για να δημιουργήσουμε μια ποικιλία γεύσεων που ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Ξεκινήσαμε με 3 γεύσεις στις απλές ePen κάψουλες, Blended Tobacco, Crisp Mint και Dark Cherry και 3 ακόμη στη σειρά vPro, Master Blend, Crushed Mint & Wild Berries.

Το Blended Tobacco είναι διαθέσιμο σε 6mg/ml και 0mg/ml. Το Crisp Mint είναι διαθέσιμο σε 6mg/ml. Το Dark cherry είναι διαθέσιμο σε 6mg/ml. Οι vPro Master Blend, Crushed Mint και Wild Berries είναι διαθέσιμες σε 18mg/ml.

Προπυλενογλυκόλη (PG), φυτική γλυκερίνη (VG), νερό, νικοτίνη και προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα που παρασκευάζονται ειδικά για τη συσκευή Vype ePen για να προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία ατμίσματος.

Τα ανταλλακτικά/οι κάψουλες ePen περιέχουν και τα δύο. Έχουμε μάθει ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία VG προς PG για να παραχθεί ένας ισορροπημένος ατμός (από την άποψη της αίσθησης στο στόμα και των ορατών εκπνεόμενων ατμών). (Εάν ο καταναλωτής επιμείνει: η κατά προσέγγιση ισορροπία VG: PG είναι 2:1.

Η ποσότητα νικοτίνης που κάποιος προσλαμβάνει είναι διαφορετική από την περιεκτικότητα της κάψουλας σε νικοτίνη - οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την πρόσληψη με τον τρόπο που χρησιμοποιούν το προϊόν όλη την ημέρα, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η περιεκτικότητα επηρεάζει επίσης τη γεύση. Αλλά διατηρούμε την γκάμα μας και τις περιεκτικότητές μας υπό αναθεώρηση, με βάση τα σχόλια των καταναλωτών.

Κανένα προϊόν νικοτίνης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απολύτως ασφαλές. Κάθε γεύση που επιλέξαμε έχει υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο. Η καθεμία εξετάζεται και δοκιμάζεται προσομοιώνοντας τη χρήση του καταναλωτή και αναλύουμε τι περιέχει ο ατμός που εισπνέεται. Οποιοδήποτε συστατικό δεν περνάει την τοξικολογική μας αξιολόγηση απορρίπτεται. Οι κάψουλες Vype ePen φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας, «tested for vapour quality». Πίσω από αυτό, η ομάδα μας με πάνω από 50 επιστήμονες που εργάζονται στις εγκαταστάσεις μας έρευνας και ανάπτυξης στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δοκιμάσει αυστηρά την ποιότητα του ατμού Vype για να σας φέρει τη σταθερή καθαρότητα, τη γεύση και τη συνοχή με κάθε εισπνοή.

The colour is caused by the flavouring ingredients which have been through all our analytical testing.

Όχι.

Ναι, η τεχνολογία του Vype ePen που εμποδίζει τη διαρροή υγρού (no-spill) σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρείτε την κάψουλα για να αλλάξετε γεύση. Δεν θα υπάρξει διαρροή υγρού. Μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε αυτή την κάψουλα όποτε θελήσετε.

Δοκιμάστε να πιέσετε σταθερά την κάψουλα στο ePen πριν τη βιδώσετε.

Κάθε κάψουλα Vype ePen περιέχει 1,5ml υγρού αναπλήρωσης.

Όχι, η κάψουλα Vype ePen δεν έχει σχεδιαστεί για επαναπλήρωση. Οι ειδικά σχεδιασμένες κάψουλες υγρού αναπλήρωσης με τεχνολογία που εμποδίζει τη διαρροή υγρού (no-spill), σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζετε γεύση εύκολα και γρήγορα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και αν οι κάψουλες δεν έχουν αδειάσει τελείως.

Η κάψουλα είναι βιδωμένη σφιχτά στο ePen; Έχει φθαρεί η κάψουλα με οποιονδήποτε τρόπο; Παρακαλούμε μην την χρησιμοποιήσετε.

Λυπούμε πολύ γι 'αυτό, πότε συνέβη; Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ξεπλύνετε το στόμα σας με άφθονο νερό. Παρουσιάσατε ανεπιθύμητες παρενέργειες; Αν ανησυχείτε, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας. (το προσωπικό της γραμμής φροντίδας να σημειώνει τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τη διαδικασία των Ανεπιθύμητων Συμβάντων).

Πλύνετε αμέσως με άφθονο σαπούνι και νερό. Αν ανησυχείτε, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας.

Λυπούμαστε που το ακούμε. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει κατά την παραγωγή. Θα χαρούμε να σας αποστείλουμε καινούργιο.

Παρακαλούμε μην ανοίξετε το blister pack και επιστρέψτε σε μας με λεπτομέρειες για το πού και πότε το αγοράσατε. Θα χαρούμε να σας αποστείλουμε καινούργιο.

Αυτό είναι φυσιολογικό και αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της κάψουλας ePen.

Όταν ένα προϊόν φέρει το σύμβολο που απεικονίζει έναν διαγραμμένο τροχήλατο κάδο απορριμμάτων, όπως στην περίπτωση του Vype ePen, σημαίνει ότι το προϊόν καλύπτεται από την ευρωπαϊκή οδηγία 2012/19/ΕΕ (οδηγία ΑΗΗΕ). Ενημερωθείτε σχετικά με το χωριστό σύστημα περισυλλογής απορριμμάτων της περιοχής σας για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Φροντίστε για τη συμμόρφωσή σας με τους τοπικούς κανονισμούς και μην απορρίπτετε παλιά προϊόντα μαζί με τα συνήθη οικιακά απορρίμματα. Η απόρριψη παλιών προϊόντων με τον ενδεδειγμένο τρόπο συμβάλλει στην αποτροπή ενδεχόμενων αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Δέσμευσή μας είναι η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας.


Φόρτωση...
Please wait...