Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η NOBACCO για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Διαμάντια του ελληνικού επιχειρείν

31/07/2020
από
Η NOBACCO για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Διαμάντια του ελληνικού επιχειρείν

Η αύξηση του εταιρικού δικτύου καταστημάτων και των σημείων πώλησης, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αύξηση του κύκλου εργασιών έδωσαν στη Nobacco για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια θέση στη λίστα Diamonds of the Greek Economy στην οποία περιλαμβάνονται οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας στη βιομηχανία, το εμπόριο, τη ναυτιλία και τον τουρισμό.

 

Η ΝΟΒΑCCO ξεχώρισε μεταξύ των κορυφαίων του εγχώριου επιχειρείν, στην εκδήλωση θεσμό και διακρίθηκε ανάμεσα στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας ως μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις. Τα κριτήρια βράβευσης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κερδοφορία, τη δανειακή επιβάρυνση, τη ρευστότητα, τη σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια καθώς και την πολιτική εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

«Αναμφίβολα και αυτή η διάκριση ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της NOBACCO γιατί  καταφέρνουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις πρωτόγνωρες προκλήσεις. Κυρίως όμως γιατί είναι εκείνοι που πιστεύουν κι έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό το όραμα της εταιρείας να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα.» δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου η κ. Ανθή Μπουκουβάλα, Key Account Manager της NOBACCO.

Την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας Covid,  ο όγκος των ηλεκτρονικών πωλήσεων παρουσίασε 3ψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, πρόκληση στην οποία ανταποκριθήκαμε με επιτυχία, προχωρώντας σε μια θεαματική εσωτερική αναδιοργάνωση. Η άμεση εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών και η γρήγορη απόκριση όλων των καναλιών επικοινωνίας διατήρησαν σε υψηλά επίπεδα την εξυπηρέτηση πελατών.

«Οι αριθμοί δείχνουν ότι η Nobacco ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην στροφή των καταναλωτών στις αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παρά την εκτόξευση της online ζήτησης μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας έγκαιρα και απροβλημάτιστα, όπως αποδεικνύει ο μηδενικός αριθμός παραπόνων και ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης όλο το διάστημα μετά το lockdown. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία της εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης, από την online παραγγελία μέχρι και την παράδοση, με νέες υπηρεσίες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nobacco, κ. Μάρκος Μαρκόπουλος.

Οι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις “Diamonds of the Greek Economy” απονεμήθηκαν και φέτος από την εταιρεία New Times Publishing, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Athens, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας και υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων. Λόγω της υγειονομικής κρίσης του Covid-19, η τελετή πραγματοποιήθηκε με ειδικά πρωτόκολλα φιλοξενίας και συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής, ενώ μεταδόθηκε απευθείας μέσω Live streaming.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η αγγλόφωνη έκδοση “Diamonds of the Greek Economy 2020” στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα και καλύπτουν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;