Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Φθινοπωρινές γεύσεις για όλα τα γούστα! Will you Fall in love with them?

22/09/2020
από
Φθινοπωρινές γεύσεις για όλα τα γούστα! Will you Fall in love with them?

Λένε πως οι μυρωδιές και οι γεύσεις συνδέονται με τις αναμνήσεις μας. Εσένα, το φθινόπωρο τι… γεύση σου αφήνει;

Ανακάλυψε τις 4+1 φθινοπωρινές γεύσεις της Nobacco και δες αν θα σου δημιουργούν και εσένα τις ίδιες εικόνες θαλπωρής.

 

Tabac - Blond

Αν το φθινόπωρο είχε γεύση, αυτή θα ήταν σίγουρα του Blond από τη σειρά Tabac! Καραμέλα και ξηροί καρποί μπλέκονται αρμονικά σε ένα καπνικό υγρό αναπλήρωσης που απευθύνεται σε απαιτητικούς ατμιστές.

Συνδύασε με το =ISSON Plus ή την καινούρια συσκευή της INNOKIN Sceptre, και απόλαυσε το, συντροφιά με τα πρώτα ζεστά καφεδάκια της εποχής. 

 

Premium - Secret Skies

Με δυο καβουρδισμένους, εκλεκτής ποικιλίας καφέδων του Αμερικανικού Νότου, αναμεμιγμένους με νότες κακάο, πικρής σοκολάτας και βανίλιας, το υγρό Secret Skies της σειράς Premium είναι η ιδανική επιλογή για τα πρωινά ή απογευματινά σου καφεδάκια, παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους.

 

Και για τους λάτρεις των Flavor Shots, μερικές ακόμη ιδέες!

 

Mon Dessert S&V - CheezIt!

Ένα υγρό σκέτη αμαρτία! Το CheezIt, όπως φανερώνει και ο τίτλος του είναι το δικό μας «cheesecake», στο οποίο η μπισκοτένια βάση δένει με την αφράτη κρέμα και ολοκληρώνεται με γλυκιά μαρμελάδα βατόμουρων και φράουλας.

Εμπνευσμένο από τις γλυκές λιχουδιές του αγαπημένου pastry chef Διονύση Αλέρτα, το CheezIt, είναι ο πιο ζαχαρένιος πειρασμός της συλλογής «Mon Dessert».

You blend it! - Pom Blu

Superfoods στο…τετράγωνο! Αυτό είναι το Pom Blu, μια από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις της Nobacco, ιδανική για όσους αγαπούν τα υγρά που αφήνουν μια ιδέα γλυκάδας.

Ρόδι και ένα mix μούρων αποτελούν τη σύνθεση του υγρού, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Fusion - VirGin Pear

Gin, γλυκός καπνός virginia αλλά και ζουμερό αχλάδι. Αυτά είναι τα τρία συστατικά της επιτυχίας του Virgin Pear, ενός από τα πιο χαρακτηριστικά υγρά της αγαπημένης σειράς Fusion.

Να θυμηθείς να το έχεις μαζί σου στις βραδινές σου βόλτες, για να πλαισιώσει τα γευστικά κοκτέιλ των πρώτων κοκτέιλ του φθινοπώρου. Συνδύασέ το με το Apyron-S, ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, σχεδιασμένο και υλοποιημένο από το NOBACCO DESIGN CENTER.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;