– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

Blog

 1. «Πράσινη» συνεργασία British American Tobacco με Nobacco για 500 τόνους υλικών προς ανακύκλωση

  «Πράσινη» συνεργασία British American Tobacco με Nobacco για 500 τόνους υλικών προς ανακύκλωση

  Η British American Tobacco Hellas, σε συνεργασία με τη NOBACCO, ξεκινούν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης “Return, Recycle, Replace”.

   

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκτός της δυνατότητας ανακύκλωσης συσκευών για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, ξεκινάει ανακύκλωση για τις κάψουλες των υγρών αναπλήρωσης, με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. 31η Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

  31η Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

  Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος δημιουργήθηκε από τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) το 1987 με σκοπό να τραβήξει την προσοχή προς τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Έτσι, κάθε χρόνο της 31 Μαΐου πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο καμπάνιες από διάφορους φορείς υγείας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη βλάβη από το κάπνισμα και την παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε καπνιστές που θέλουν να διακόψουν.

  Η Ελλάδα είναι δυστυχώς από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό καπνιστών. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Δυστυχώς η συνήθεια του καπνίσματος περνάει εύκολα από γενιά σε γενιά. Τα παιδιά καπνιστών έχουν μεγάλες πιθανότητες να καπνίσουν και η εξάρτηση από τη νικοτίνη που δημιουργείται από το πρώτο κιόλας τσιγάρο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Η νικοτίνη πιθανόν να προστατεύει από τον κορωνοϊό. Ξεκινούν κλινικές μελέτες στη Γαλλία

  Η νικοτίνη πιθανόν να προστατεύει από τον κορωνοϊό. Ξεκινούν κλινικές μελέτες στη Γαλλία

  H νικοτίνη είναι πιθανόν ότι έχει κάποια προστατευτική δράση στην προσβολή από τον νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με ερευνητές στην Γαλλία.

  Η υπόθεση της έρευνας υποστηρίζεται από την ύπαρξη χαμηλού ποσοστού καπνιστών μεταξύ των νοσηλευομένων ασθενών της Covid-19, όπως έχει διαπιστωθεί από σειρά μελετών ανά τον κόσμο. Η επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος θα έλθει από τα αποτελέσματα γαλλικής έρευνας που πραγματοποιείται επί 350 νοσηλευόμενων ασθενών και 150 ελαφρύτερων περιστατικών της Covid-19 (που έχουν επιβεβαιωθεί από τεστ PCR).

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Οι άνθρωποι της Nobacco στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλους εσάς. Καλό Πάσχα!

  Οι άνθρωποι της Nobacco στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλους εσάς. Καλό Πάσχα!

  Αυτό το Πάσχα θα είναι πρωτόγνωρο για όλους μας. Κάποιοι θα είναι μακριά από αγαπημένα πρόσωπα ή δε θα μπορούν να επισκεφτούν τον τόπο καταγωγής τους. Οικογενειακά έθιμα θα αλλάξουν μορφή και τα οικογενειακά τραπέζια θα είναι μικρότερα σε πλήθος, αλλά θα παραμείνουν μεγάλα σε συναισθήματα.

  Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

  Μια μικρή θυσία για ένα μεγάλο σκοπό.

  Να ανταμώσουμε του χρόνου. Και να μη λείπει κανείς.

  Καλό Πάσχα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Πάσχα στο σπίτι – Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

  Πάσχα στο σπίτι – Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

  Ο περιορισμός των μετακινήσεων έφερε αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες. Χρειάζεται να οργανώνουμε τις προμήθειές μας σε προϊόντα που καταναλώνουμε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψιν ποια καταστήματα είναι κλειστά, ποια είναι ανοιχτά αλλά με μειωμένο ωράριο, ποια προϊόντα μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε μόνο με παραγγελία και κατ’ οίκον παράδοση.

  Επίσης πρέπει να υπολογίζουμε ότι οι παραδόσεις μπορεί να καθυστερήσουν λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας των μεταφορικών εταιρειών.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λιγότερο επιβλαβές από το συμβατικό για την τσέπη!

  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λιγότερο επιβλαβές από το συμβατικό για την τσέπη!

  Με την οικονομία και τα εργασιακά «στον αέρα» εξαιτίας του κορωνοϊού, όλοι ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε περισσότερη οικονομία. Ευτυχώς οι ατμιστές έχουμε ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση! Ας δούμε αναλυτικά πόσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει κανείς κάνοντας τη μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Μένουμε σπίτι αλλά δίνουμε στη ζωή μας την πιο όμορφη γεύση!

  Μένουμε σπίτι αλλά δίνουμε στη ζωή μας την πιο όμορφη γεύση!

  Μάθαμε να ζούμε πάντα «στην τσίτα», να τρέχουμε να προλάβουμε δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις και πάντα να ευχόμαστε να είχαμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, λίγη περισσότερη χαλάρωση στο σπίτι. Και ξαφνικά ο κόσμος μας γύρισε ανάποδα. Τώρα μένουμε σπίτι υποχρεωτικά και νιώθουμε ότι όλα μας φταίνε και «δε μας χωράνε οι τοίχοι. Ακούσαμε την αγαπημένη μας μουσική, διαβάσαμε το βιβλίο που είχαμε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό, είδαμε ταινίες και σειρές και αρχίσαμε να περνάμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας. Και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά όσο #μενουμε_σπιτι.

  Υπάρχουν όμως ακόμη περισσότερες επιλογές οι οποίες μάλιστα μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε έστω για λίγο ότι είμαστε σπίτι.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Ηλεκτρονικό τσιγάρο και κορονοϊός: Χρήσιμες συμβουλές για ατμιστές

  Ηλεκτρονικό τσιγάρο και κορονοϊός: Χρήσιμες συμβουλές για ατμιστές

  Ο κορονοϊός είναι μια αφορμή να γίνουμε όλοι περισσότερο σχολαστικοί με τους κανόνες υγιεινής. Οι ατμιστές συχνά συμπεριφερόμαστε στη συσκευή μας με τρόπο αντίστοιχο με το κινητό μας: την πετάμε σε τσέπες, τσάντες, την ακουμπάμε σε βρώμικα τραπέζια, πάγκους και σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου μας.

  Ας δούμε αναλυτικά χρήσιμες συμβουλές υγιεινής και ας φροντίσουμε να τις ακολουθούμε πάντα και όχι μόνο υπό την απειλή του κορονοϊού.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφραγμάτων το άτμισμα. Αποσύρθηκε σχετική μελέτη από την Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία ως «αναξιόπιστη και ψευδής»

  Δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφραγμάτων το άτμισμα. Αποσύρθηκε σχετική μελέτη από την Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία ως «αναξιόπιστη και ψευδής»

  Τις κατηγορίες για την σύνδεση του ατμίσματος με τα εμφράγματα ανακαλεί η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία, αφού καταδείχθηκε ως αναξιόπιστη η μελέτη με τους σχετικούς ισχυρισμούς.

  Συγκεκριμένα, το επιστημονικό περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Journal of American Heart Association – JAHA) απέσυρε την έρευνα, ως αναξιόπιστη και ψευδή.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Βίντεο του Economist αποκαλύπτει: Η παρανόηση σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Βίντεο του Economist αποκαλύπτει: Η παρανόηση σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Με αφορμή το ξέσπασμα ασθένειας των πνευμόνων στην Αμερική το Σεπτέμβριο του 2019, το ηλεκτρονικό τσιγάρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο.

  Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμο εργαλείο για τη διακοπή του καπνίσματος, τη στιγμή που κάθε χρόνο περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από το παραδοσιακό κάπνισμα.

  Το ξέσπασμα περιστατικών πνευμονοπάθειας (EVALI) στις ΗΠΑ, που κορυφώθηκε το Σεπτέμβριο του 2019 και ο τρόπος που οι Αρχές αντέδρασαν σε αυτό, δημιούργησε σύγχυση στο κοινό σχετικά με τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  Τελικά αποδείχτηκε ότι οι ασθένεια οφείλεται σε παράνομα προϊόντα THC με προσθήκη vitamin E acetate.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...