– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

Blog

 1. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λιγότερο επιβλαβές από το συμβατικό για την τσέπη!

  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λιγότερο επιβλαβές από το συμβατικό για την τσέπη!

  Με την οικονομία και τα εργασιακά «στον αέρα» εξαιτίας του κορωνοϊού, όλοι ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε περισσότερη οικονομία. Ευτυχώς οι ατμιστές έχουμε ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση! Ας δούμε αναλυτικά πόσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει κανείς κάνοντας τη μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Μένουμε σπίτι αλλά δίνουμε στη ζωή μας την πιο όμορφη γεύση!

  Μένουμε σπίτι αλλά δίνουμε στη ζωή μας την πιο όμορφη γεύση!

  Μάθαμε να ζούμε πάντα «στην τσίτα», να τρέχουμε να προλάβουμε δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις και πάντα να ευχόμαστε να είχαμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, λίγη περισσότερη χαλάρωση στο σπίτι. Και ξαφνικά ο κόσμος μας γύρισε ανάποδα. Τώρα μένουμε σπίτι υποχρεωτικά και νιώθουμε ότι όλα μας φταίνε και «δε μας χωράνε οι τοίχοι. Ακούσαμε την αγαπημένη μας μουσική, διαβάσαμε το βιβλίο που είχαμε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό, είδαμε ταινίες και σειρές και αρχίσαμε να περνάμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας. Και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά όσο #μενουμε_σπιτι.

  Υπάρχουν όμως ακόμη περισσότερες επιλογές οι οποίες μάλιστα μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε έστω για λίγο ότι είμαστε σπίτι.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Ηλεκτρονικό τσιγάρο και κορονοϊός: Χρήσιμες συμβουλές για ατμιστές

  Ηλεκτρονικό τσιγάρο και κορονοϊός: Χρήσιμες συμβουλές για ατμιστές

  Ο κορονοϊός είναι μια αφορμή να γίνουμε όλοι περισσότερο σχολαστικοί με τους κανόνες υγιεινής. Οι ατμιστές συχνά συμπεριφερόμαστε στη συσκευή μας με τρόπο αντίστοιχο με το κινητό μας: την πετάμε σε τσέπες, τσάντες, την ακουμπάμε σε βρώμικα τραπέζια, πάγκους και σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου μας.

  Ας δούμε αναλυτικά χρήσιμες συμβουλές υγιεινής και ας φροντίσουμε να τις ακολουθούμε πάντα και όχι μόνο υπό την απειλή του κορονοϊού.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφραγμάτων το άτμισμα. Αποσύρθηκε σχετική μελέτη από την Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία ως «αναξιόπιστη και ψευδής»

  Δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφραγμάτων το άτμισμα. Αποσύρθηκε σχετική μελέτη από την Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία ως «αναξιόπιστη και ψευδής»

  Τις κατηγορίες για την σύνδεση του ατμίσματος με τα εμφράγματα ανακαλεί η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία, αφού καταδείχθηκε ως αναξιόπιστη η μελέτη με τους σχετικούς ισχυρισμούς.

  Συγκεκριμένα, το επιστημονικό περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Journal of American Heart Association – JAHA) απέσυρε την έρευνα, ως αναξιόπιστη και ψευδή.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Βίντεο του Economist αποκαλύπτει: Η παρανόηση σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Βίντεο του Economist αποκαλύπτει: Η παρανόηση σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Με αφορμή το ξέσπασμα ασθένειας των πνευμόνων στην Αμερική το Σεπτέμβριο του 2019, το ηλεκτρονικό τσιγάρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο.

  Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμο εργαλείο για τη διακοπή του καπνίσματος, τη στιγμή που κάθε χρόνο περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από το παραδοσιακό κάπνισμα.

  Το ξέσπασμα περιστατικών πνευμονοπάθειας (EVALI) στις ΗΠΑ, που κορυφώθηκε το Σεπτέμβριο του 2019 και ο τρόπος που οι Αρχές αντέδρασαν σε αυτό, δημιούργησε σύγχυση στο κοινό σχετικά με τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  Τελικά αποδείχτηκε ότι οι ασθένεια οφείλεται σε παράνομα προϊόντα THC με προσθήκη vitamin E acetate.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Αντιδρούν οι επιστήμονες στις αναφορές του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για το άτμισμα

  Αντιδρούν οι επιστήμονες στις αναφορές του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για το άτμισμα

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρόσθεσε στις 29 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις που αφορούν την ασφάλεια του ατμίσματος και το ρόλο του στη διακοπή του καπνίσματος. Οι απαντήσεις του μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν αναφορές ότι το άτμισμα μπορεί να βλάπτει τον περίγυρο των ατμιστών, μπορεί να αποτελεί πύλη εισόδου στο κάπνισμα και δεν είναι χρήσιμο εργαλείο για διακοπή του καπνίσματος. Ακόμα το συσχετίζει με την έξαρση περιστατικών πνευμονοπάθειας στην Αμερική τη στιγμή που έχει πλέον αποδειχτεί ότι η αιτία ήταν παράνομα προϊόντα THC.

   

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Νέα επιστημονική έρευνα: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθάει τους καπνιστές να κόψουν τη συνήθειά τους

  Νέα επιστημονική έρευνα: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθάει τους καπνιστές να κόψουν τη συνήθειά τους

  Οι σημερινοί καθημερινοί ατμιστές είναι πολύ πιθανότερο να ήταν μέχρι πρόσφατα καπνιστές, δείχνει μια νέα ευρωπαϊκή έρευνα με επικεφαλής Έλληνες επιστήμονες, σύμφωνα με την οποία η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι συχνή μεταξύ όσων έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα, αλλά σπάνια μεταξύ όσων έχουν κόψει το κανονικό τσιγάρο εδώ και καιρό.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η Νορβηγία αίρει την απαγόρευση προϊόντων ατμίσματος με νικοτίνη και επιτρέπει την διαφήμισή τους στο διαδίκτυο και στα σημεία πώλησης

  Η Νορβηγία αίρει την απαγόρευση προϊόντων ατμίσματος με νικοτίνη και επιτρέπει την διαφήμισή τους στο διαδίκτυο και στα σημεία πώλησης

  Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών τσιγάρων και νέων καπνικών προϊόντων θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση αδειοδότησης τουλάχιστον 6 μήνες πριν την προγραμματισμένη κυκλοφορία του του προϊόντος τους.

  Οι διαφημίσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων θα επιτρέπονται πλέον στο διαδίκτυο και στα σημεία πώλησης. Οι διαφημίσεις συμβατικών τσιγάρων στη χώρα έχουν απαγορευτεί από το 1975.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. 5+1 tips για ξέγνοιαστο άτμισμα και στην κακοκαιρία!

  5+1 tips για ξέγνοιαστο άτμισμα και στην κακοκαιρία!

  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι χρήσιμο να αναθεωρήσουμε κάποιες ατμιστικές συνήθειες. Ακόμα και οι ποιο έμπειροι ατμιστές θα μπορούσαν να εκπλαγούν από το πώς επηρεάζει ο κρύος καιρός την απόλαυσή μας.

  Ευτυχώς η προσαρμογές που απαιτούνται δεν κοστίζουν ούτε χρόνο ούτε χρήμα. Δες τα εύκολα και γρήγορα tips μας ώστε να μη στερηθείς καθόλου απόλαυση και ασφάλεια και το χειμώνα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Ακυρώνει την προειδοποίηση ενάντια στο άτμισμα το CDC - Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ

  Ακυρώνει την προειδοποίηση ενάντια στο άτμισμα το CDC - Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ

  Το CDC (το αντίστοιχο ΚΕΕΛΠΝΟ των Ηνωμένων Πολιτειών) ακύρωσε το συναγερμό που είχε εκδώσει εναντίον των ηλεκτρονικών τσιγάρων με νικοτίνη, καθώς, σύμφωνα με τους αρμόδιους, υπεύθυνα για το ξέσπασμα της ασθένειας των πνευμόνων (EVALI) ήταν παράνομα προϊόντα THC (η ψυχοδραστική ουσία της κάνναβης).

  Επίσης, το CDC έκανε πλέον ξεκάθαρο ότι το ξέσπασμα της μυστηριώδους πνευμονοπάθειας στην Αμερική δε σχετίζεται με την αύξηση της χρήσης ηλεκτρονικών τσιγάρων από ανηλίκους. Οι αρμόδιοι συνεχίζουν να συμβουλεύουν τους νέους και μη καπνιστές να μην υιοθετούν τη συνήθεια του ατμίσματος, αλλά η προειδοποίηση για τους ενήλικες καπνιστές αφορά αποκλειστικά το άτμισμα ελαίου κάνναβης, ειδικά όταν αυτό προέρχεται από τη μαύρη αγορά ή άλλη αμφίβολη πηγή.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...