– CYBER MONDAY: Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες –

Blog

 1. 3+1 tips για να πετύχεις τα καλύτερα Black Friday deals

  3+1 tips για να πετύχεις τα καλύτερα Black Friday deals

  Περιμένεις με αγωνία τα deals της Black Friday και ανυπομονείς να αποκτήσεις όλα όσα, εδώ και καιρό, έχεις βάλει στο μάτι; Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω χρήσιμα tips, θα «κόψεις» πρώτος το νήμα των προσφορών και θα αναδειχθείς ο… MVP της φετινής Black Friday. Τελικά, ποιος είπε ότι η Black Friday θέλει μόνο γρήγορα αντανακλαστικά; Είναι και θέμα στρατηγικής!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Black Friday Facts

  Black Friday Facts

  Πόση ώρα περιμένει κανείς στην ουρά, κατά μέσο όρο, για να αποκτήσει το προϊόν της αρεσκείας του την Black Friday; Ποιο επάγγελμα έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση την ημέρα αυτή; Ποιοι προσπάθησαν να μετονομάσουν την Black Friday σε Big Friday;

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Black Friday Gift Guide

  Black Friday Gift Guide

  Με όλες τις μεγάλες γιορτές να πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα να μας κλείνουν ήδη χαρούμενα το μάτι, η περίοδος των εκπτώσεων της Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία για να αγοράσεις όλα τα δώρα που θέλεις να κάνεις στους αγαπημένους σου. Και μάλιστα σε μοναδικές τιμές!

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. To 80% των ατμιστών έχει διακόψει εντελώς το κάπνισμα ενώ οι γεύσεις στα υγρά αναπλήρωσης είναι εξαιρετικά σημαντικά για τους ατμιστές.

  To 80% των ατμιστών έχει διακόψει εντελώς το κάπνισμα ενώ οι γεύσεις στα υγρά αναπλήρωσης είναι εξαιρετικά σημαντικά για τους ατμιστές.

  Το άτμισμα είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να κόψει κανείς το κάπνισμα ενώ η πλειοψηφία των ατμιστών προτιμά την ποικιλία των αρωμάτων και των γεύσεων στα υγρά αναπλήρωσης.

  Σε αυτά τα δυο εξαιρετικής σημασίας πορίσματα κατέληξε η πανευρωπαϊκή έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της IEVA - Independent European Vape Alliance (Ανεξάρτητης Ευρωπαϊκής Ατμιστικής Συμμαχίας), τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Νέα μελέτη: Το άτμισμα αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο διακοπής του καπνίσματος, συγκρινόμενο με άλλες φαρμακευτικές μεθόδους υποκατάστασης της νικοτίνης

  Νέα μελέτη: Το άτμισμα αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο διακοπής του καπνίσματος, συγκρινόμενο με άλλες φαρμακευτικές μεθόδους υποκατάστασης της νικοτίνης

  Μια νέα λεπτομερής μελέτη, για την σύνταξη της οποίας αντλήθηκαν τα καλύτερα επιστημονικά δεδομένα από όλο τον πλανήτη παρουσίασε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Cochrane επιβεβαιώνοντας αυτό που τόσο καιρό υποστηρίζουν και πολλοί ακόμη έγκριτοι επιστημονικοί οργανισμοί: πως το άτμισμα είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος διακοπής του καπνίσματος, συγκρινόμενο με άλλες φαρμακευτικές μεθόδους υποκατάστασης της νικοτίνης, δηλαδή τις τσίχλες νικοτίνης και τα τσιρότα. 

  Τα πορίσματα της Cochrane Systematic Review, η οποία προέκυψε από τα συμπεράσματα 50 συνολικά άλλων μελετών από όλο τον κόσμο με δείγματα 12,430 ενηλίκων τεκμηριώνουν με εύληπτο και σαφή τρόπο πως το άτμισμα είναι ταυτόχρονα η πλέον ελκυστική λύση για τον ενήλικο καπνιστή να σταματήσει την βλαβερή του συνήθεια.

  Αξίζει να τονισθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτ

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Η Βρετανική Επιτροπή για την Τοξικότητα υποστηρίζει: «Το άτμισμα είναι λιγότερο επιβλαβές από το κάπνισμα»

  Η Βρετανική Επιτροπή για την Τοξικότητα υποστηρίζει: «Το άτμισμα είναι λιγότερο επιβλαβές από το κάπνισμα»

  Ένας ακόμη έγκριτος επιστημονικός οργανισμός αναγνωρίζει τα οφέλη του ατμίσματος. Στην πρόσφατη έκθεσή που δημοσίευσε η Βρετανική Επιτροπή για την Τοξικότητα των Χημικών 0υσιών στα Τρόφιμα, τα Καταναλωτικά Προϊόντα και το Περιβάλλον (Committee on Toxicity of Chemicals in Food, Consumer Products and the Environment - COT) υποστήριξε πως οι καπνιστές που εγκαταλείπουν την βλαβερή τους συνήθεια και περνούν στο άτμισμα είναι πιθανότερο να ελαττώσουν τους κινδύνους για την υγεία τους.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Για πρώτη φορά ιδρύεται Διεθνής Εταιρεία για τον Έλεγχο του Καπνίσματος και τη Μείωση της Βλάβης από το Κάπνισμα

  Για πρώτη φορά ιδρύεται Διεθνής Εταιρεία για τον Έλεγχο του Καπνίσματος και τη Μείωση της Βλάβης από το Κάπνισμα

  Με την ανακοίνωση της ίδρυσης μιας Διεθνούς Εταιρείας για τον Έλεγχο του Καπνίσματος και τη Μείωση της Βλάβης από το Κάπνισμα - ένα χρόνιο αίτημα της παγκόσμιας κοινότητας - έριξε αυλαία το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο για τα εναλλακτικά προϊόντα καπνού, το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 50 ομιλητών από 26 χώρες του πλανήτη.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Φθινοπωρινές γεύσεις για όλα τα γούστα! Will you Fall in love with them?

  Φθινοπωρινές γεύσεις για όλα τα γούστα! Will you Fall in love with them?

  Λένε πως οι μυρωδιές και οι γεύσεις συνδέονται με τις αναμνήσεις μας. Εσένα, το φθινόπωρο τι… γεύση σου αφήνει;

  Ανακάλυψε τις 4+1 φθινοπωρινές γεύσεις της Nobacco και δες αν θα σου δημιουργούν και εσένα τις ίδιες εικόνες θαλπωρής.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Ο Steve Forbes στηρίζει το άτμισμα

  Ο Steve Forbes στηρίζει το άτμισμα

  «Το άτμισμα είναι η ασφαλέστερη και πλέον αποτελεσματική εναλλακτική του καπνίσματος». Αυτό υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου ενημέρωσης «Forbes Media», Στιβ Φορμπς, στην εκπομπή του «What’s ahead», καλώντας όλους τους Αμερικανούς να σταματήσουν την εκστρατεία κατά του ατμίσματος, στην οποία μετά μανίας επιδίδονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Φορμπς δεν δίστασε να αναφέρει τους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει καιρό τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, προτρέποντας τους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. 

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Η ελληνική νομοθεσία για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επιτέλους ακολουθεί το παράδειγμα της Ευρώπης. Η λογική πρυτάνευσε.

  Η ελληνική νομοθεσία για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επιτέλους ακολουθεί το παράδειγμα της Ευρώπης. Η λογική πρυτάνευσε.

  Μετά από χρόνια ασάφειας και ανασφάλειας το νομοθετικό τοπίο για τα προϊόντα ατμίσματος επιτέλους καθάρισε. Το Σάββατο 01/08/2020 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Ν.4715/2020 του οποίου τα άρθρα 35-36-37 ξεκαθαρίζουν επιτέλους ασάφειες προηγούμενων νόμων σχετικά με τα εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα (κυκλοφορία και συσκευασία) και θέτουν προδιαγραφές για μελλοντική χρήση ισχυρισμών δυνητικά μειωμένης βλάβης.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...